Rešitev Foglight for PostgreSQL omogoča hitro odkrivanje, diagnosticiranje in reševanje težav povezanih z zmogljivostjo PostgreSQL infrastrukture.

Fohlight for PostgreSQL, kot ostala orodja iz skupine Foglight na enem mestu omogoča hiter, granularen in v realnem času vpogled v delovanje baznega okolja baze PostgreSQL. Z uporabo tega orodja lahko DBA hitro in odkriva, diagnosticira in odpravlja napake v delovanju baznega okolja. Z inteligentnim avtomatično prilagodljivim sistemom opozarjanja na ozka grla in sprememb nastavitev, lahko DBA proaktivno prepreči težave v produkcijskem okolju. 

Osnovne lastnosti Foglight for PostgreSQL:

  • Preglednost – s pomočjo preprostih, preglednih in nastavljivih nadzornih plošč, lahko DBA v trenutku odkrije težave v delovanju, vključno z obremenitvami strežnika, števila povezav, velikostjo baze in ostalimi parametri, ki vplivajo na odzivnost okolja. Z istočasnim vpogledom v delovanje strežnika in baze, je omogočen navzkrižni pregled soodvisnosti baznega okolja. S pomočjo preprostih drill down klikov, lahko DBA odkrije vzroke za težave in jih odpravi, preden pride do resnega zmanjšanja odzivnosti okolja.
  • Zaklepanja – v primeru, da pride do medsebojnega zaklepanja posameznih sej, lahko DBA z nekaj kliki ugotovi, kdo zaklepa koga, način zaklepanja in sprosti želene resurse.
  • Analiza SQL stavkov –  z globokim vpogledom v izvajanje SQL stavkov, lahko hitro in preprosto analiziramo način izvajanja SQL stavkov in jih po potrebi prilagodimo.
  • Vgrajen repozitorij – z vgrajeno bazo podatkov, za katero ni potrebna dodatna licenca, v katero se vpisujejo pomembni podatki o dogajanju na bazi, je možen vpogled kako se je nek stavek izvajal v preteklosti.

Predstavitveni letak rešitve Foglight for PostgreSQL (v angleškem jeziku!)Želite brezplačni preizkus rešitve Foglight for PostgreSQL?
Sporočite nam in z veseljem vam bomo priskrbeli brezplačno verzijo za 30 dnevno testno obdobje!


Za dodatne informacije smo vam na voljo!
info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955