Rešitev Foglight for Virtualization (Enterprise Edition) virtualizira, analizira in optimizira delovanje virtualne infrastrukture.

Foglight for virutalization – Enterprise Edition je namenjen natančnemu pregledu in optimizaciji delovanja VMware in Hyper-V okolij. S pomočjo tega orodja imamo popoln vpogled v mrežni promet, ozka grla in razpoložljive pasovne širine našega virtualiziranega okolja.

Lastnosti Foglight for Virtualization – Enterprise Edition:

  • Preglednost – na enem mestu vidimo dogajanje na vseh naših virtualnih okoljih. Z nekaj preprostimi drill-down kliki, hitro odkrijemo težavo in s tem večamo odzivnost sistema. Ker z orodjem nadziramo tudi OS, imamo možnost pregleda nad soodvisnostmi posameznih komponent.
  • Nadzor nad spremembami – pregled nad tem kdaj, kaj in kdo je naredil spremembo na sistemu nam omogoča, da v primeru težav vzpostavimo predhodno stanje.
  • Planiranje in dimenzioniranje računalniških komponent – omogoča enostavno spremljanje trenutnih obremenitev sistema, ugotavljanje pomanjkljivosti, analizo alternativnih scenarijev, planiranje rasti potreb po resursih.

Predstavitveni letak rešitve Foglight for Virtualization – Enterprise Edition (v angleškem jeziku!)Še vedno niste prepričani ali je rešitev Foglight for Virtualization (Enterprise Edition) primerna za vas? Na voljo vam je še en zanimiv video, ki bo zagotovo razbil vse dvome o tem.

 


Želite brezplačni preizkus rešitve Foglight Virtualization (Enterprise Edition)?
Sporočite nam in z veseljem vam bomo priskrbeli brezplačno verzijo za 30 dnevno testno obdobje!


Za dodatne informacije smo vam na voljo!
info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955