Safeguard for Privileged Sessionsomogoča snemanje podatkovnega prometa in tako nudi transparenten vpogled v aktivnosti, izvedene na zaščitenem sistemu. Posnetki so kasneje na voljo za pregled in analiziranje. S tem se pridobi popoln nadzor nad vsemi aktivnostmi, ki se izvajajo ob privilegiranih dostopih.

Dodelitev dostopa do pomembnih sistemov internemu osebju, IT administratorjem, zunanjim sodelavcem in pogodbenim sodelavcem vedno predstavlja veliko varnostno tveganje. A sam nadzor nad dodeljevanjem dostopov je samo začetek, saj je za dosego pravega nivoja varnosti in skladnosti z nekaterimi standardi treba nadzorovati ne samo dostope, ampak tudi vse aktivnosti oseb na teh sistemih ter ukrepati v primeru nedovoljenih dejavnosti.

Vse seje, ki potekajo preko rešitve Safeguard for Privileged Sessions se snemajo in arhivirajo za poznejši pregled. Snemanje je optimizirano s stiskanjem podatkov in snemanjem samo aktivnosti uporabnikov brez neaktivnega časa.


Safeguard for Privileged Sessions (privilegirane seje) preko različnih načinov delovanja zagotovi nadzor nad sejami vseh vrst uporabnikov, ki se povezujejo na kritične sisteme. Postavitev rešitve deluje na nivoju snemanja omrežnega prometa, kar zagotovi kar se da hitro in ne invazivno postavitev v okolje brez potrebe po spremembah ali dodatkih na ciljnih sistemih.


Predstavitveni letak rešitve Safeguard for Privileged Sessions (v angleškem jeziku!)


Želite brezplačni preizkus rešitve Safeguard for Privileged Sessions?
Sporočite nam in z veseljem vam bomo priskrbeli brezplačno 30 dnevno testno obdobje!


Za dodatne informacije smo vam na voljo!
info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955