Rešitev One Identity Safeguard je namenjena upravljanju privilegiranih dostopov (PAM). Zagotavlja popoln nadzor nad poverilnicami administrativnih uporabnikov.

Funkcionalnosti, ki jih rešitev One Identity Safeguard nudi so:

  • Varno dodeljevanje in izposoja poverilnic.
  • Upravljanje lokalnih in servisnih računov.
  • Nadzor in spremljanje aktivnosti nadzorovanih sej.
  • Avtomatsko spremljanje in odziv na nepravilne aktivnosti.

Predstavitveni letak rešitve One Identity Safeguard (v angleškem jeziku!) 


Rešitev One Identity Safeguard je razdeljena na več modulov, ki se lahko implementirajo posamezno ali v kompletu!

Na voljo so naslednje produktne izpeljanke:

  • One Identity Safeguard for Privileged Passwordsnudi zaščiten spletni portal za avtomatizirano, selektivno in nadzorovano uporabo ter upravljanje administrativnih, servisnih in osebnih poverilnic.
  • One Identity Safeguard for Privileged Sessionsomogoča snemanje podatkovnega prometa in tako nudi transparenten vpogled v aktivnosti, izvedene na zaščitenem sistemu. Posnetki so kasneje na voljo za pregled in analiziranje. S tem se pridobi popoln nadzor nad vsemi aktivnostmi, ki se izvajajo ob privilegiranih dostopih.
  • One Identity Safeguard for Privileged Analytics – preko podatkov pridobljenih z modula za snemanje sej (Safeguard for Privileged Sessions) in modula za nadzor poverilnic (Safeguard for Privileged Passwords) omogoča analizo uporabnikov in njihovih aktivnosti na sistemih.

 

One Identity Safeguard se lahko popolnoma prilagodi naročnikovemu okolju. Je neinvazivna rešitev in na voljo v virtualni ali fizični postavitvi.Ponosni smo, da smo uspešno implementirali rešitev One Identity Safeguard na Delavski hranilnici

Študija primera Delavska hranilnica (Case study

 


Želite brezplačni preizkus rešitve One Identity Safeguard?
Sporočite nam in z veseljem vam bomo ponudili brezplačen dostop do testnega okolja, v katerem boste lahko preizkusili predstavljeno rešitev!

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo!
info[@]adm-adria.eu ali +386 59 251 955