Identity Manager

One Identity Manager je rešitev, ki je namenjena upravljanju identitet, dodeljevanju dostopov in posledično večji varnosti podatkov.

Več o rešitvi Identity Manager.

One Identity Safeguard

Rešitev One Identity Safeguard je namenjena upravljanju privilegiranih dostopov (PAM). Zagotavlja popoln nadzor nad poverilnicami administrativnih uporabnikov. Je neinvazivna rešitev, ki se popolno prilagodi naročnikovemu okolju in je na voljo v virtualni ali fizični postavitvi.

Več o rešitvi Safeguard.

Rešitev Safeguard je razdeljena na več modulov, ki se lahko implementirajo posamezno ali v kompletu. Na voljo so naslednje produktne izpeljanke:

Safeguard for Privileged Passwords nudi zaščiten spletni portal za avtomatizirano, selektivno in nadzorovano uporabo ter upravljanje administrativnih, servisnih in osebnih poverilnic.

Več o rešitvi Safeguard for Privileged Passwords.

Safeguard for Privileged Sessions omogoča snemanje podatkovnega prometa in tako nudi transparenten vpogled v aktivnosti, izvedene na zaščitenem sistemu. Posnetki so kasneje na voljo za pregled in analiziranje. S tem se pridobi popoln nadzor nad vsemi aktivnostmi, ki se izvajajo ob privilegiranih dostopih.

Več o rešitvi Safeguard for Privileged Sessions.

Safeguard for Privileged Analytics preko podatkov pridobljenih z modula za snemanje sej (Safeguard for Privileged Sessions) in modula za nadzor poverilnic (Safeguard for Privileged Passwords) omogoča analizo uporabnikov in njihovih aktivnosti na sistemih.

Več o rešitvi Safeguard for Privileged Analytics.


Cloud Access Manager (CAM)

Cloud Access Manager (CAM) je rešitev za upravljanje spletnega dostopa, ki ponuja varen in enoten dostop do vseh oblačnih in spletno orientiranih aplikacijah z zagotavljanjem višje varnosti in informacijske učinkovitosti.

Več o rešitvi Cloud Access Manager (CAM).

Password Manager

Password Manager je rešitev podjetja One Identity, ki ponuja uporabniku enostavno, varno in samopostrežno ponastavitev pozabljenega gesla ter odklop svojega uporabniškega računa.

Več o rešitvi Password Manager.

Defender

Defender je rešitev podjetja One Identity, ki je namenjena dvonivojski avtentikaciji (dvo-faktorska avtentikacija; 2FA). Rešitev je preprosta za uporabo, hkrati pa nudi napredno zaščito uporabniških računov.

Več o rešitvi Defender.

Starling two-factor Authentication

Starling two-factor Authentication je rešitev podjetja One Identity, ki je namenjena dvonivojski avtentikaciji (2FA). Rešitev je preprosta za uporabo, hkrati pa nudi napredno zaščito uporabniških računov.

Več o rešitvi Starling two-factor Authentication.

Identity Manager-Data Governance Edition

One Identity Manager-Data Governance Edition omogoča kontrolo dostopov do občutljivih podatkov.

Predstavitveni letak rešitve Identity Manager-Data Governance Edition (v angleškem jeziku!)